Newbie

First timer

First timer

Jo jo. BAD ASS, det kan da lyde hårdt.
“Jeg er jo ikke en BAD ASS.” “Bootcamp lyder hårdt.” “jeg er ikke i god nok form.”

Men nu skal du høre.
Ja, det er hårdt. Men vi motivere dig og det virker. 

Stadig ikke overbevist, så start med vores NEWBIE timer, den køre vi i princippet som en BAD ASS time, forskellen er dog at vi gennemgår alle de ting vi laver på en BAD ASS time, der bruges tid på teknik og der er ekstra mange pauser.

Fitnesspigens NEWBIE og BAD ASS timer er baseret på HIIT træning, high-intensity Interval training. Du får tonede muskler, vægttab, fedtforbrænding. Vi har nu været igang i 60 dage og vores medlemmer fra starten af har rykket sig helt vild på kort tid og de er beviset for at vores BAD ASS program virker.

Instruktørerne hos Fitnesspigen forstår at presse dig til det yderste og længere end du nogensinde selv havde regnet med. Vi spiller fed musik i vores store åbne træningslokale og inden du ved det er timen omme og du er springfyldt med ny Energi..

Hver time er forskellig, vi køre aldrig med samme program. Hos Fitnesspigen kommer du aldrig til at kede dig under din træning. Vi veksler meget i  mellem træning med egen kropsvægt, mindre redskaber og så en masse cardio på vores romaskine, air bike og air løbebånd.