Om Fitnesspigen.dk

Velkommen til Fitnesspigen

Fitnesspigen.dk er ikke "kun" et træningsstudie, vi er også inspiration til din sunde hverdag. Vi tilbyder: kostændring, Boot Camps, Outdoor Fitness, personlig træning, holdtimer, inspiration på vores blog.

Fang os på [email protected], hvis du har spørgsmål til træning, Boot Camps eller du bare har brug for et god råd til at komme i gang med en sund livsstil.

Online ønsker Christian og jeg at give et billede af den almindelig fitnesspige, fyr, kvinde eller mand, som også har en hverdag med studie, skole, job og familie.

På bloggen skriver vi lidt om vores hverdag med 2 børn, rejser, træning, produktanmeldelser, konkurrencer, samt kostråd og træningsøvelser.

Selv om vi begge er temmelige vilde med at træne, så er vi helt nede på jorden og en helt almindelig mennesker. Vi elsker også chokolade, hjemmebag og MASSER af HYGGE.

Vores trænings motto  "NEVER SKIP MONDAY"   for får du trænet på ugens første dag, er chancen for at du går i stå med din træning minimal. 

Personlig sejre:
- Michelle har gennemført Ironman på Lanzarote, samt Iron Viking 42k OCR løb.
- Christian har gennemført Iron Viking 42k OCR løb

Pr. tider løb
- Michelle Maraton 3.17, ½M 1.29, 10k 39.08,  5K 19.38
- Christian Maraton 3.30, ½M 1.30, 5K 19.18

Mål for 2018
Vi ønsker begge at stille op i World Toughest Mudder i Atlanta, som er et 24 timers OCR løb.
- Michelle vil løbe ½ M under 1.25
- Christian vil løbe sin 5 k under 18.30 og sin ½M under 1.25

Derudover ønsker vi at deltage i nogle trail eller OCR løb i udlandet, hvilke har vi ikke lagt os fast på endnu.

Professionel baggrund
Michelle tog sin første uddannelse indenfor fitness i 2002 på Aalborg træner højskole som Fitnessinstruktør og Personlig træner, siden hen er de uddannelser blevet suppleret med Løbecoach, Les Mills programmer, Zumba Fitness og mange flere.

Christian kom for alvor ind i Fitness verdenen, da han i 2005 fik job i HARD WORK Studio i Fields (nu FitnessDK) Her tog Christian Fitness Instruktør uddannelsen. 

Vi har sammen haft mere end 200 glade deltagere igennem vores Boot Camps og Personlig Træning og vigtigst at alt, VI SKABER RESULTATER.

Vi håber du også er klar på at skabe resultater for dig selv, sammen med os.

Aktiv hilsen Michelle og Christian