2XU Compression RUN ELITE MCS Mid-rise tights

Varenr.: WA3063B_1


--- %Tilbud
  • 1.399,- DKK
  • nu: 1.299,- DKK
  • På lager

Valgmuligheder

2XU RUN Elite MCS compression tights

- Tights udviklet specielt til dig som løbe pige. Så troede vi lige at 2XU ikke kunne gøre det bedre, da vi sidste år kom med deres MCS elite model....   Men jo, nu er den kommet med 2 klare fordele 1: MID-rise og 2: Fremad, den er lavet til løb.

2XU RUN Elite MCS compression tights
Forskellen på dem og de alm og Elite Compression tights er at 2XU Elite MCS compression tights har ekstra muskelstøtte på muskelgrupperne omkring lår- og lægmusklerne. Elite MCS compression tights er i en tynd og svedtransporterende tights. På fronten bruges PWX Flex (70D) materiale, hvor der er indvævede et tyndt gummiNET over låret på indersiden. Det giver ekstra stabilitet og muskelstøtte til låret når du træner. Det bagerste panel på tights'ne er med PWX Waight (105D), der giver en kraftig muskelstøtte omkring hase- og lægmusklen.

2XU Elite MCS tights er med et gradueret kompressionstryk om benene(gradueret betyder at trykket er størts, længst væk fra hjertet og så stiger det ellers nu længer op det kommer), der øger blodcirkulationen og hjælper et en hurtigere restitution. PWX materialet er lavet i samarbejde med atleter og sportslige institutter. PWX materialet er også med en antibakteriel behandling, som nedsætter lugtgener.

Alle syninger er lavet med flatlock, som ikke genere mod huden. 2XU Elite MCS tights er perfekt til den fitnesspige, der lige vil være lidt mere end de andre. ELITE MCS kan bruges både aktiv, men i høj grad også til restitution.

Hvad skal vi snart sige om 2XU, ja de har gjort det igen - GENIALT PRODUKT

Skriv bedømmelse

    Elsker lidt           Elsker meget