2XU Elite Compression Tights

Varenr.: WA1937b


--- %Tilbud
  • 1.299,- DKK
  • nu: 600,- DKK
  • På lager

Valgmuligheder

2XU Elite Compression Tights 

2XU Elite Compression tight er en af topmodellerne fra Australske 2XU. Elite modellen har højere compression og derfor større tryk på læg og baglår, dette gør at du får maximal støtte under din træning, samt at du også kan bruge dine elite tights til restitution efter træning. Behold dine tights på 3-4 timer efter din træning eller sov med dem om natten, så vågner du med friske ben næste morgen. (we know, ikke så sexet måske.. men det virker)

2XU tights sidder unikt på taljen og du behøves kun vaske dem hver 3-4 gang du bruger dem, pga de unikke egenskaber i stoffet, som gør at sved og lugt inkables i nogle mikroskopiske kugler og nedbrydes. Så efter træning er alt du skal at skylle dem op i lunket vand, til du kan se vandet er rent igen og hænge dem op til tørre.

 2XU Elite tights har snøre i livet og flatlock syninger. Maximal støtte til musklerne og øget blodcirkulationen. PWX materialet er lavet i samarbejde med atleter og sportslige institutter. Det giver den optimale effekt og fleksibilitet

Skriv bedømmelse

    Elsker lidt           Elsker meget