2XU PTN Mid-Rise Compression Tights - black diamond

Varenr.: WA3842B


  • 1.099,- DKK
  • På lager

Valgmuligheder

2XU PTN Mid-Rise Compression Tights 

Helt ny 2017 model tights fra 2XU med diamanter og hvilken fitnesspige er ikke til diamanter :-) 2XU leverer her et super fint print, som klart bør være dine næste par tights. 2XU PTN modellen er bygget efter 2XU's best seller 2XU Compression Tights Mid-rise tights og med helt nyt design. Fordele med Mid-rise modellen fra 2XU er:
- en høj talje
- bedre pasform
- Bedste design til dato

Den højere talje giver bedre støtte, holdning og mere komfort. Fordele som gør det mere behageligt, trygt og inspirerende at træne.

2XU PTN Mid-Rise Compression Tights er meget ventilerende, fleksibel, samt giver god støtte til de store muskelgrupper. 2XU Mid-rise PTN kan bruges før, under og efter træning,
- før forbi du hurtigere får varmet musklerne
- under for støtte
- efter for restitution.

Hvorfor koster de så meget Fitnesspigen ?
- for det første er 2XU verdens bedste til at lave compression tights
- for det andet bruge de kun de bedste materialer på markedet, blandt andet 2XU's prisvindende PWX stof, som giver den bedst mulige støtte til dine muskler. Du skal heller ikke tænke på solcreme, da disse tights giver UPF50 + sol beskyttelse
- og for det 3. så er 2XU også de eneste som giver dig mulighed for at vælge med ekstra benlængde. Dette gør at alle fitnesspiger, for det bedst mulige fit.

Skriv bedømmelse

    Elsker lidt           Elsker meget